Anders Eten | Gevulde mini-paprikaatjes
616
post-template-default,single,single-post,postid-616,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Gevulde mini-paprikaatjes

Gevulde mini-paprikaatjes

Benodigdheden: 

Minipaprikaatjes (rood-geel-oranje)

(Kruiden)Roomkaas /alternatief Guacamole (zie recept)

Ontbijtspek

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Was de paprikaatjes, snij ze in de lengte door en verwijder de zaadlijsten
  3. Vul ze met de roomkaas (naturel of met kruiden)
  4. Omwikkel ze het ontbijtspek
  5. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat 
  6. Bak ze vervolgens 20-25 min op 200 graden
  7. Af laten koelen en smullen maar!