Anders Eten | Workshop ‘Kombucha maken’
564
post-template-default,single,single-post,postid-564,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Workshop ‘Kombucha maken’

Workshop ‘Kombucha maken’

Wil je alles weten over deze frisse drank? Hoe je zelf kombucha brouwt? Wat je er allemaal mee kunt doen? Waar het goed voor is?

Meld je dan aan voor deze workshop, waar ik al mijn kennis hierover deel.

Tijdens deze workshop leer je alles over de gezondheidsvoordelen van Kombucha en hoe je middels essentiële oliën en/of fruit je eigen twist aan de kombucha kunt geven.
Ik laat je kennismaken met een SCOBY – een symbiotische cultuur van bacteriën en gist, een zwam, die de thee fermenteert en enzymen en probiotica produceert, waar onze darmflora blij van wordt. Kombucha is een heel erg lekker, verfrissend drankje waar je op elk moment van de dag van kan genieten. Ook is het een uitstekend alternatief voor een alcoholisch drankje.

Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met je eigen ‘scoby’ en voldoende info, zodat je thuis direct kunt gaan beginnen met fermenteren.

Wanneer? Bij voldoende belangstelling zal een nieuwe workshop gepland worden.

Waar? Anders Eten LeefstijlCoaching, Stevenshof 47, 3319 AX Dordrecht

Kosten? € 39,50 p.p.

Aanmelden kan via info@anderseten.nl of bellen/appen naar 06-36320099

Plaats voor max. 6 personen

 

Recensies vorige deelnemers:

Een super-aanrader, deze Workshop ‘Kombucha maken’ bij Simone! Niet alleen leert ze je alles over de gezondheidsvoordelen van Kombucha, je mag ook zelf aan de slag. Aan het einde van de gezellige en leerzame middag heb je een grote pot Kombucha die je thuis verder kunt laten fermenteren. Ik vond het geweldig. Tien dagen later drink ik mijn eigen Kombucha, heerlijk!
Sandra

Super leuke workshop ‘Kombucha maken’ gevolgd bij  Simone. Simone heeft veel kennis en ervaring op het gebied van gezonde voeding en weet veel over wat goed is voor lichaam en geest. Haar enthousiasme en inspiratie werken aanstekelijk. Ze heeft me geleerd hoe ik zelf Kombucha kan maken. Naast dat het heel gezond is, is het ook leuk om het zelf te maken. Bedankt Simone voor de leuke middag ☀🙏
Esther

Hoi Simone , kombucha workshop, ik ben er blanco ingegaan en heb me door jou laten verrassen. Wat een ontzettende leuke maar vooral leerzame workshop. En helemaal leuk was dat we gelijk met de scoby  thuis ook aan de slag konden. De workshop is een aanrader. Liefs en wellicht tot ziens groet
Nell

Het was superleuk en leerzaam mede door jouw enthousiasme Simone! Bedankt!
Jolanda