Anders Eten | ‘Workshop Essentiële Oliën’
388
post-template-default,single,single-post,postid-388,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

‘Workshop Essentiële Oliën’

‘Workshop Essentiële Oliën’

Het ‘Natuurlijke Medicijnkastje’ is een (basis)workshop over het gebruik en toepassing van 10 van de meest gebruikte essentiële oliën ter ondersteuning van een gezonde leefstijl.

Essentiële oliën meer dan een lekker geurtje!

Essentiële oliën worden wel het best bewaarde geheim van de natuur genoemd. De oliën bevatten de essentie van een bloem, plant of boom. Hart en ziel van de natuur die jou kan herstellen, beschermen, rust geven en energie geven.

Een goede gezondheid heeft niet alleen te maken met wat je eet, maar ook met de rest van je levensstijl. Wat zijn de verzorgingsproducten die je gebruikt, beweeg je genoeg en ook zeer belangrijk: welke medicijnen gebruik je?
Wat gebruik jij bv bij: hoofdpijn, griep, verkoudheid, darmproblemen, hooggevoeligheid, slaapproblemen, (hooi)koorts, pijnklachten, brandend maagzuur, opvliegers en andere kwaaltjes?

Is wat jij gebruikt natuurlijk en versterkt het je gezondheid?
Veel hedendaagse over-de-toonbank medicijnen als paracetamol, rennie of anti-grippine zijn weliswaar erg makkelijk maar hebben een negatieve invloed op je lijf. Gelukkig zijn hier ook natuurlijke middelen voor te verkrijgen. Die je gezondheid zelfs ten goede komen!

Volledig veilig voor zowel volwassenen als kinderen (en zelfs ook dieren!) en een weldaad voor je lijf. Wist jij al dat pepermuntolie erg effectief is tegen hoofdpijn? Of dat lavendel een natuurlijk anti-histamine is? Heel handig bij een allergische aanval of hooikoorts.

Kortom, er is heel veel wat je natuurlijk op kunt lossen!

Ben je nog NIET bekend met de essentiële oliën van doTERRA en wil je meer leren over het gebruik en toepassing van deze essentiële oliën, welke je in kunt zetten ter ondersteuning van je gezondheid?

Wanneer? donderdag 26 september a.s.
Tijd? van 19.30 – 21.00 uur

of

Vrijdag 27 september a.s. van 10.00 – 11.30 uur

Waar? Praktijk Anders Eten LeefstijlCoaching, Stevenshof 47 te Dordrecht
Kosten? GRATIS

Aanmelden kan via 06-36320099 of via anders_beleven@outlook.com

Warme groet,

Simone Schot
Anders Eten Leefstijlcoaching
Anders (Be)leven – Essentiële Oliën
06-36320099
info@anderseten.nl of via
http://www.anderseten.nl/contact
https://anderseten.nl/workshops/