Anders Eten | ‘Workshop Kombucha maken’ – 14 september 2019
564
post-template-default,single,single-post,postid-564,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

‘Workshop Kombucha maken’ – 14 september 2019

‘Workshop Kombucha maken’ – 14 september 2019

Wil je alles weten over deze frisse drank? Hoe je zelf kombucha brouwt? Wat je er allemaal mee kunt doen? Waar het goed voor is?

Op 14 september a.s. is er weer een workshop waar ik al mijn kennis hierover deel.

Tijdens deze workshop leer je alles over de gezondheidsvoordelen van Kombucha en hoe je middels essentiële oliën en/of fruit je eigen twist aan de kombucha kunt geven.
Ik laat je kennismaken met een SCOBY – een symbiotische cultuur van bacteriën en gist, een zwam, die de thee fermenteert en enzymen en probiotica produceert, waar onze darmflora blij van wordt. Kombucha is een heel erg lekker, verfrissend drankje waar je op elk moment van de dag van kan genieten. Ook is het een uitstekend alternatief voor een alcoholisch drankje.

Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met je eigen ‘scoby’ en voldoende info, zodat je thuis direct kunt gaan beginnen met fermenteren.

Wanneer? Zaterdag 14 september a.s. van 13.30-15.30 uur

Waar? Anders Eten LeefstijlCoaching, Stevenshof 47, 3319 AX Dordrecht

Kosten? € 35,= p.p.

Graag vóór 1 september a.s. anmelden via info@anderseten.nl of bellen/appen naar 06-36320099

Plaats voor max. 6 personen