Anders Eten | 27 april a.s. 16.00 uur Gratis ONLINE ‘Workshop Natuurlijk Medicijnkastje’
388
post-template-default,single,single-post,postid-388,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

27 april a.s. 16.00 uur Gratis ONLINE ‘Workshop Natuurlijk Medicijnkastje’

27 april a.s. 16.00 uur Gratis ONLINE ‘Workshop Natuurlijk Medicijnkastje’

Het ‘Natuurlijke Medicijnkastje’ is een (basis)workshop over het gebruik en toepassing van 10 van de meest gebruikte essentiële oliën ter ondersteuning van een gezonde leefstijl.

Essentiële oliën meer dan een lekker geurtje!

Essentiële oliën worden wel het best bewaarde geheim van de natuur genoemd. De oliën bevatten de essentie van een bloem, plant of boom. Hart en ziel van de natuur die jou kan herstellen, beschermen, rust geven en energie geven.

Een goede gezondheid heeft niet alleen te maken met wat je eet, maar ook met de rest van je levensstijl. Wat zijn de verzorgingsproducten die je gebruikt, beweeg je genoeg en ook zeer belangrijk: welke medicijnen gebruik je?
Wat gebruik jij bv bij: hoofdpijn, griep, verkoudheid, darmproblemen, hooggevoeligheid, slaapproblemen, (hooi)koorts, pijnklachten, brandend maagzuur, opvliegers en andere kwaaltjes?

Is wat jij gebruikt natuurlijk en versterkt het je gezondheid?
Veel hedendaagse over-de-toonbank medicijnen als paracetamol, rennie of anti-grippine zijn weliswaar erg makkelijk maar hebben een negatieve invloed op je lijf. Gelukkig zijn hier ook natuurlijke middelen voor te verkrijgen. Die je gezondheid zelfs ten goede komen!

Volledig veilig voor zowel volwassenen als kinderen (en zelfs ook dieren!) en een weldaad voor je lijf. Wist jij al dat pepermuntolie erg effectief is tegen hoofdpijn? Of dat lavendel een natuurlijk anti-histamine is? Heel handig bij een allergische aanval of hooikoorts.

Kortom, er is heel veel wat je natuurlijk op kunt lossen!

Ben je nog NIET bekend met de essentiële oliën van doTERRA en wil je meer leren over het gebruik en toepassing van deze essentiële oliën, welke je in kunt zetten ter ondersteuning van je gezondheid?

Wanneer? zaterdag 27 april a.s.
Tijd? van 16.00 – 17.00 uur
ONLINE in een Besloten Facebookgroep
Kosten? GRATIS

Aanmelden kan via 06-36320099 of via anders_beleven@outlook.com

Warme groet,

Simone Schot
Anders Eten Leefstijlcoaching
Anders (Be)leven – Essentiële Oliën
06-36320099
info@anderseten.nl of via
http://www.anderseten.nl/contact
https://anderseten.nl/workshops/