Anders Eten | Broccoli Avocado Soep
515
post-template-default,single,single-post,postid-515,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Broccoli Avocado Soep

Broccoli Avocado Soep

     

Een super gemakkelijk soepje wat je in een handomdraai maakt!

Ingrediënten

  • 500 gram broccoli
  • 2 stuks uien, gesneden
  • 2 teentjes knoflook gesnipperd
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 stuks avocado, geschild en in stukjes
  • 4 cm gember, geschild en gesnipperd
  • 1 bosje basilicum
  • 1 snuf peper
  • 2 theelepels grof keltisch zeezout

Materialen

  • Staafmixer of blender

Bereiden

Bak de ui heel kort in wat olie, voeg broccoli, ui, knoflook en peper toe en kook in een klein beetje water maximaal 3 minuten. Voeg vervolgens kokosmelk, gember, basilicum, avocado en zeezout toe en mix tot een gladde dikke soep met staafmixer of in de blender. Vind je de soep wat te dik, voeg dan wat extra water toe.

Eet smakelijk!