Anders Eten | Geroosterde Kokossnippers met Kaneel
418
post-template-default,single,single-post,postid-418,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Geroosterde Kokossnippers met Kaneel

Geroosterde Kokossnippers met Kaneel

Deze geroosterde kokosvlokken met kaneel zijn lekker knapperig en een welkome afwisseling in je Griekse yoghurt of amandelmelk. De kokosvlokken bevatten veel vezels en zorgen voor een vlotte spijsvertering en de kaneel heeft een bloedsuikerverlagend effect.

Ingredienten

  • 200 gram ongezoete kokossnippers
  • 2 eetlepels (gras)roomboter of ghee (geklaarde roomboter)
  • 2 eetlepels kaneel
  • 4 eetlepels erythritol (ik gebruik Greensweet Stevia Erythritol)

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden celsius
  2. Doe de kokossnippers in een grote kom.
  3. Doe de boter, kaneel, erythritol in een pannetje en verwarm dit op een laag pitje totdat alle ingredienten goed met elkaar vermengd zijn.
  4. Giet het botermengsel over de kokossnippers en roer goed door totdat alle snippers goed bedekt zijn met de saus.
  5. Spreid de kokossnippers uit op een bakplaat welke voorzien is van bakpapier.
  6. Bak ca. 5-8 minuten in de oven, hussel de snippers om de paar minuten zodat ze niet verbranden.
  7. Laat het geheel vervolgens afkoelen en serveer met amandel- of kokosmelk of doe ze door de Griekse yoghurt.

Eet smakelijk!!