Anders Eten | Courgetti carbonara
411
post-template-default,single,single-post,postid-411,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Courgetti carbonara

Courgetti carbonara

Courgetti carbonara is een heerlijk recept wat je in een handomdraai om tafel hebt staan. Handig voor een doordeweekse dag dus!

Ingredienten (4 personen)
2 uien (bv 1 rode en 1 gele ui), fijn gesneden
2 teentjes knoflook, fijngesneden
150 gram spekreepjes
doosje champignons
2×200 ml creme fraiche
100 gr Parmezaanse kaas
zout en peper
2 flinke courgettes

Bereiding:
Bak de uien en de knoflook in een beetje roomboter tot ze glazig zijn, voeg de spekjes toe en bak ze mee, voeg hierna de champignons toe en laat alles even sudderen.
Doe hierna de creme fraiche en de parmezaanse kaas erbij en roer alles goed door. Breng op smaak met zout en peper.
Maak met een spirellisnijder de courgetti, doe dit bij de saus en vermeng dit tot alles goed warm is.
Lekker met een groene salade of wat frisse komkommer.

Eet smakelijk!!*